Residence de la Mode tot 20-11 – 2011

Van vrijdagavond 4 november tot en met zondag 20 november staat Den Haag in het teken van mode. Résidence de la Mode vindt dan voor de derde keer plaats. De aftrap vond plaats in de binnenstad met een officiële kick-off en de uitreiking van de jaarlijkse Dutch Fashion Awards in de Grote Kerk.

Kick-off

De aftrap vond plaats op vrijdagavond 4 november in de binnenstad in Le Magasin de la Mode met een officiële kick-off en de uitreiking van de jaarlijkse Dutch Fashion Awards in de Grote Kerk.
Le Magasin de la Mode

Le Magasin de la Mode, het kloppend hart van de Résidence de la Mode, bevindt zich in De Passage nummer 40. Hier worden creaties getoond en verkocht van diverse modeontwerpers en -labels. Daarnaast is er een foto-expositie en kunnen bezoekers een drankje drinken en meer informatie krijgen over het programma van de Résidence de la Mode.
Parcours de la Mode

Tijdens Résidence de la Mode kunnen allerlei moderoutes door de stad bewandeld worden: het Parcours de la Mode. Op diverse plaatsen worden pop-up exposities van opkomende en gevestigde ontwerpers en catwalkshows georganiseerd. Voor meer informatie naar de website.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.