Vrachtwagen ‘helpt’ boom rooien Obrechtstraat

‘En ik had nog zo gezegd …’, dat was een van de opmerkingen in de Obrechtstraat waar het zaterdagavond gezellig druk werd rond het vastrijden van een hoge vrachtwagen. ‘Drie maanden geleden al, heb ik gebeld naar de gemeente om de dode boom weg te halen’, gaat de vrouw verder. Aan de wortelstructuur die nu boven de grond uitkomt is duidelijk te zien dat er geen leven in de boom meer zat. Toch beweert weer een andere bewoonster het jammer te vinden dat ‘haar lievelingsboom’ het lootje heeft moeten leggen. Een motorzaag van de brandweer maakt daar voor goed een eind aan. Al met al grote consternatie in de anders zo rustige Obrechtstraat.

20111121-115117.jpg

Het incident was het gevolg van het afsluiten van de Laan van Meerdervoort waardoor de chauffeur van de (te) hoge vrachtwagen een andere route dacht te kunnen nemen.

Het AD weet te melden dat een man (79) een wel heel unieke manier had om zijn lege flessen kwijt te raken. Bij het zien van de vechtpartij dacht hij mee te kunnen matten door de tas met lege flessen in het gezicht van de agent te slaan. Waarschijnlijk was de agent niet als zodanig herkenbaar en dan ben je als omstander al snel geneigd de kant van de verliezer te kiezen. Dit allemaal naar aanleiding van het afvuren van twee waarschuwingsschoten door een politieman die een verdachte dacht te herkennen van de overval op een sigarenzaak aan het Copernicusplein eerder die avond.

Laan van Meerdervoort afgesloten na vechtpartij en arrestatie verdachten

Las ik niet onlangs dat de misdaad sterk aan het terugnemen was in Nederland?


twitter.com/interniek
hagazine.nl

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.