Voedselpakketten worden Kerstpakketten …

Vanochtend tijdens de Opûh Koffie in 7 O’clock maak ik kennis met Dirk en Dennis die samen met Edwin Gool wat te zeggen hebben over de (komende) feestdagen. Voedselpakketten en Kerstpakketten; daar ligt een hele wereld tussen. Een wereld die varieert van pure armoede met bijbehorende honger tot de verveeldheid van het zoveelste ongebruikte artikel in het voor velen vooral nutteloze Kerstpakket.

Kunnen wij daarin geen verandering brengen? Lever het bijvoorbeeld in bij de persoon die het nodig heeft en vooral ook na de feestdagen, doe wat met de ongebruikte artikelen. Afijn laat de heren maar aan het woord en je zult versteld staan van wat je vanuit de basis voor anderen kunt doen.

Meer informatie over het uitwisselen van Kerstpakketten en Voedselpakketten.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.