Knallen volgen elkaar sneller op …

20111231-120317.jpg

Nog maar een paar uurtjes slapen voor wij weer op een nieuw jaartal moeten oefenen: 2012. Het zijn van die momenten dat je weer toeleeft naar de jaarwisseling die toch altijd weer gepaard gaat met spanning. Zeker als ik mijn joggen aan het einde van de Houtrustweg onderbreek om het opbouwen van de pallets voor het inmiddels beroemde vreugdevuur van Duindorp op ‘de Zuid’ vast te leggen. Daar kunnen nog wel wat uurtjes aan besteed worden zo te zien aan de chaotische wijze van tijdelijke opslag.

Dat ging er in 2007 heel wat gedisciplineerder aan toe. Maar als ik op de terugweg een nieuwe opname maak dan ziet de situatie er een stuk beter uit. Enkele tientallen enthousiaste vuurbouwers werken aan de lopende band om de solide basis die er al ligt, verder uit te breiden. Er staan immers nog drie ritten met pallets op het programma.
Zie ook:
Piek van de Week op Hofstijl.
Hagazine special 2007.
Oud en Nieuw wat zaken op een rij van DenhaagFM.

20111231-023241.jpg

3 reacties

  1. Machtig om dat allemaal te zien, vanuit Florida. het houtrust weg, mijn oude straat, ik mis het wel al dat gedoe om oud en nieuw
    veel plezier en een buiten gewoon 2012

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.