Spectaculaire vlammen branden 2012 binnen …

Elke jaarlijkse cruise langs het vreugdevuur van Duindorp denk ik dat het niet grootser kan dan het vorige jaar. Maar ook deze keer zijn er weer imposante beelden te schieten waarschijnlijk ook doordat het droog is en de temperatuur uiterst gunstig.

Zelfs op de blanke top der duinen stromen de Duindorpers samen om het traditionele vuur met zelfs achtergrondmuziek te kunnen meemaken. Het is er rond twee uur drukker dan ik mij kan herinneren van vorige jaarwisselingen.

Als ik langs de kiosk van Davy rijd zie ik in het duister nog iemand terugzwaaien … Als ik het zuider havenhoofd oprijd snijdt de wind vermengd met warmtevleugen en prikkende stofjes in mijn gezicht: vanaf deze enorme afstand …!

Terug naar af, langzaam toerend zuig ik de geladen spanning op van de feestgangers die hun eerste after party van 2012 gaan vieren in de feesttent op de Houtrustweg. Ik kom er nog redelijk doorheen met mijn draaiende camera.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.