Wat een feest …

Robin en Hang komen nog even langs op oudejaarsavond voordat zij in Utrecht hun afscheid van het oude jaar gaan vieren. Zijn eerste pakket is er al doorheen als zij om vijf uur nog even wat herrie en rotzooi komen maken. Ook schoonzoon Mark kan het kwajongensgevoel moeilijk onderdrukken. Maar wat een rookontwikkeling van zo’n klein k.. -vuurpotje. Hij heeft nog wat van zijn vuurwerkpakketten over dat onmiddellijk moet worden ontstoken … onder afkeurende blikken van kleinzoon Lucas in de armen van Mariëtte.

3 reacties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.