Tijdelijk autokerkhof alweer verlaten …

Aan de Loosduinsekade ter hoogte van Lijn 11 ligt nog een klein deel van de verbrande auto’s opgebaard na de voor Haagse begrippen rustige Jaarwisseling 2011/2012. 33 automobielen om precies te zijn, waarvan de meeste al weer weggehaald zijn, wachtten hier op hun laatste rustplaats.

20120102-233344.jpg

Een deel gaat naar Zichtenburg voor nader onderzoek – voor wat er nog aan te onderzoeken valt – en de overige wrakken die nauwelijks nog te herkennen zijn, hebben de onderdelensloop als eindbestemming. De locatie wordt al sinds vrijdag 24/7 bewaakt vanuit een mobiele keet. Dus wij gaan er in feite al vanuit dat er autobranden zullen plaatsvinden, ook al zijn de nodige maatregelen getroffen om deze te voorkomen. Sterker nog; dit zal niet de enige plek in Den Haag zijn …

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.