‘Je stuurt geen Hagaz!ne meer hè?’…

Steeds vaker zeggen Hagazinezen tegen mij: ‘Zeg Niek, jij bent ermee opgehouden hè, met Hagazine te sturen? Je doet niet veel meer met je site hè? Een tijdje terug zond je keurig elke maand een overzicht van de nieuwe onderwerpen maar die ontvang ik niet meer.’
Dan antwoord ik: ‘Het klopt dat ik de maandelijkse mail met links naar nieuwe onderwerpen niet meer stuur omdat het te omslachtig werd om het extra te maken: knippen en plakken, emailadressen natrekken etc. Op wordpress kun je zelf je mailadres invullen. Dan krijg je per omgaande een link in je mail waarmee je kan activeren dat het mailadres van jou is. Ook kun je aangeven of je elk nieuwtje van Hagazine direct, dagelijks, wekelijks of maandelijks wilt ontvangen. Zo hoef ik niet meer het mailadres te controleren en krijg je als ‘abonnee’ alle nieuwe items die ik nog altijd maak, gewoon in je mail.’
En omdat je dit nu zelf mag doen, is het gratis;-) LOL

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.