Camera geoccupyed …

Vanmorgen bij de Opuh Koffie vraagt Artodidart mij of hij even mijn camera mag occupyen. Eerst begrijp ik hem niet maar als ik zijn gezicht achter een zwart horizontaal vlak zie verdwijnen – ja men filmt echt met de iPad! – begin ik het al door te hebben. Hoe uniek ook, onze bezoeker ‘van het laatste uur’ houdt met mijn camera dit interview op Hagazine.

Dat zeg ik, uniek omdat ik mij niet kan herinneren in mijn digitale bestaan ooit mijn camera uit handen te hebben gegeven. Laat je dus verrassen want ik maakte Dirk hiermee echt blij en ik kreeg de Xacti (tegenwoordig in Panasonic-handen) ook weer terug (grapje dat er in de media rond Occupy altijd ingaat, toch? Not!)
ps toch wel jammer nu die HD-kwaliteit

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.