Anouk toch op Beatstad 2012

Op zaterdag 7 juli vindt het Beatstad Festival 2012 plaats. Anouk is niet de enige grote naam die vandaag bekend is gemaakt tijdens de persconferentie: Alain Clark, De Jeugd Van Tegenwoordig, Gers Pardoel, Mr Polska en ook VanVelzen treden op tijdens het festival. De opening komt voor rekening van de Haagse Kraaien. De kaartverkoop gaat zaterdag 17 maart om 10.00 uur van start.

20120315-005725.jpg

“Na de aankondiging van de laatste concerten in het Gelredome en haar vertrek naar Amerika, kreeg Anouk veel vragen of ze, voordat ze naar LA zou gaan verhuizen, nog eens in Den Haag zou kunnen spelen. Net als Anouk leek het ons ook heel leuk en zijn we met haar management in gesprek gegaan om dit te realiseren. We zijn er dan ook trots op dat we het voorlopig echt laatste optreden van Anouk op het Beatstad Festival hebben. Speciaal voor deze gelegenheid speelt Anouk maar liefst anderhalf uur,” aldus Arwin Touw, organisator van het Beatstad Festival.

Na deze dynamische video van Anouk stelde het opgetrokken rolmodel op het podium wel teleur. Wethouder Marjolein de Jong probeerde het nog goed te praten dat zij het al wist … Even dacht ik nog hier in Cloos, Wouter Hamel te zien als festivaltrekker, maar hij is dat al op het nieuwe TheHagueJazz vernam ik van goed ingelichte bron. Dus geen live muziek hier tijdens de sobere perspresentatie.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.