Verkeerdbord?

20120402-114056.jpg

Dit waarschuwingsbord hangt op de hoek van de Regentesselaan en de Laan van Meerdervoort. Maar voor wie is de waarschuwing bedoeld? De pijl naar rechts doet vermoeden dat automobilisten moeten opletten voor overstekende fietsers! Echter het bord is voor automobilisten niet zichtbaar maar o zo belangrijk! Ook de fietsers die rechtdoor de laan van Meerdervoort willen oversteken moeten hun hoofd omdraaien om het bord te kunnen zien. Alleen de voetgangers zien het bord goed verkeerd hangen. Dus met recht een Verkeerdbord!

20120401-142727.jpg

Maar daar is die mooie oplossing voor bedacht om met datzelfde mobieltje, smartphone, android noem maar op, de BuitenBeter app te activeren waarmee de betreffende dienst kan worden geïnformeerd. Maar voorlopig hebben wij er weer een Verkeerdbord bij in de VBRK-verzameling (Verkeersbordenrariteitenkabinet)

Eén reactie

  1. Binnen no time is het euvel verholpen. De stand van het verkeerdbord werd gewijzigd waardoor het nu nuttige informatie geeft aan de verkeersdeelnemers die het betreft. Daarmee werd het automatisch een verkeersbord.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.