Mijn eerste Twitterlunch …

Toch mooi mijn eerste Twitterlunch gedaan. De fluitende vogeltjes in Pavlov fluiten als er iets in hun omgeving beweegt, laat ik mij vertellen door Wendelien van doorlotjegetikt.nl. Haar tante heeft ze ook, meegenomen uit Thailand. Ik heb me net een kop soep eigengemaakt (niet zelfgemaakt natuurlijk) en om te beginnen een heerlijke driedubbele bruine sandwich zalm; vanwege de hoogte gestabiliseerd met een saté prikker voorzien van een groene en zwarte olijf. Een geel servet en enkele Twitterlunch logo’s (mooi hoor!) maken mijn bordje compleet.

Die Thaise vogeltjes hoor ik allang niet meer. Na mijn eerste hap weet ik al dat mijn trek nog niet vertrokken is. Dit vraagt naar meer. Het houten tafeltje is er stevig genoeg voor en er is net een hoekje vrij voor mijn iPad waarin ik zojuist de pavlov Hotspot-code heb kunnen invoeren. Die moet ik weten om het geweldige New Horizons fotoproject van Bruno (photologix.nl) te kunnen vergelijken. Vóór mij schuift @desnor aan die tussendoor van zijn werk dit niet kan laten schieten. In de deuropening naar het balkon staat de Haagschebom René rokend zijn Tweets bij te werken en lacht als hij mij even later op (zijn?) iPad mij aan het werk laat zien. Nachburgemeestah of niet, overdag is ie ook overal bij. Zijn promotiefilmpje voor thehaguefestivals 2012 is een ‘must see’.

Bij mijn tweede loop naar het buffet voor nog zo’n sandwich zalm en een halve witte bol met lekkers, zie ik Happy Hotelier Guido die mij bij de les hield voor deze twunch tijdens de vorige Opûh Koffie. En @puur natuurlijk die mij de dag ervoor fijntjes aan de happening herinnert. In gesprek met Guido inspireert zij zeker voor nieuwe mindscapes.

Draadloos genieten …

Ook André Middendorp is er en hij vraagt zich af waarom hij toch steeds dat fietsongeluk van mij in zijn geheugen krijgt … Iets met tramrails. En @Sylviafase zie ik weer (..) @sytske, @filosoof, @1espresso maar raak op het balkon in gesprek met de early adapters van Punkmedia en Rob Captijn die vertelt over zijn virtuele kantoor uit de vorige eeuw (..) waar ik leuk over mee kan praten.

Om tenslotte ‘er is koffie’ nog even de laatste beelden met elkaar uit te wisselen.

Er werd nog lang nagetwitterd …

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.