Beste Turkse Kip pizza …

Beloofd is beloofd. Als ik voor mijzelf in de Weimarstraat een Turkse pizza bestel en niet weet wat ik erop wil hebben; kalfsvlees, kip of groente, krijg ik advies van een van de medewerkers van Aksu Firini. Hij staat buiten te roken en zegt: ‘Neem nou maar kip want wij zijn gisteren nog geroemd om de beste Turkse kip-piza die er te krijgen is’. Als ik dit bevestig krijg, van de man achter de oven, beloof ik een stukje reclame te maken voor deze warme bakker, want ik vind hun Turkse pizza echt heerlijk en voor zo’n prettig lage prijs.

Dus bij dezen Aksu Firini gefeliciteerd met dit succes. Ja en dan moeten jullie natuurlijk niet weglopen als ik film.

20120514-184756.jpg

2 reacties

  1. ja het blijft het meest veelzijdige stukje vlees. Als het nu maar geen plof kip is. In een dorp in Belgie zag ik zojuist bij achter het nieuws dat ze daar nu de afval kip hebben.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.