Wil Den Haag dit met natuur? Wij ook!

20120516-232243.jpg

Het is omdat wij een brief aan de bewoners van dit pand kregen van de gemeente over de Schotse Hooglanderfamilie, twee moeders met twee babies, anders had ik bij het zien van deze indrukwekkende langharige grazers gedacht te ver te zijn doorgereden. Ook de duinvalei die in vaktermen volgens de brief Natte Pan heet, is bijna tijdloos en authentiek om te zien.

Het Haagse Milieucentrum en de Natuurt- en Milieufederatie Zuid-Holland willen een actieplan ontwikkelen voor de stadsranden van Den Haag en omgeving en praten daarom met omwonenden en geïnteresseerden over Groen Haagland op dinsdag 29 mei 2012 in het verenigingsgebouw van volkstuinpark De Uithof Jaap Edenweg 15, aanvang 20.00 uur.

20120516-232259.jpg

20120516-234649.jpg

Eén reactie

  1. Er zijn ook plannen om in het duingebied waar ik vanuit de flat op uitkijk woningen te gaan bouwen . dus aan de ene kant maken ze iets moois en via de achterdeur slopen ze weer een stuk natuur omdat het grote geld in een mooie natuurlijke omgeving woningen wil neerzetten , de sportvelden moeten ook verdwijnen zo dubbel allemaal

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.