Haagse gemeenteraad negeert 100.000 bewoners

20120518-121740.jpg

Nooit geweten dat de Haagse gemeenteraad ook slechte ogen had. Nog geen twee dagen terug zie ik in het AD een paginagrote aankondiging van de bezwaren die er bestaan tegen de plannen rond de ontwikkeling van het Scheveningse havengebied namens 100.000 bewoners, 13 bewonersorganisaties, de visserij en natuur- en milieuverenigingen. Ik schat de lettergrootte op 64! Vandaag zie ik in diezelfde krant dat de gemeenteraad ondanks die bezwaren, vóór is.

Belangrijkste bezwaren zijn de bedachte kabelbaan langs de kust die het Noorderstrand met het Zuiderstrand gaat koppelen tot één Norderstrand (met één o!) een hotel met een hoogte van 90 meter dat voor iedere kustbezoeker die naar de horizon wil turen een doorn in het oog gaat zijn en de honderden woningen op het kort geleden nog door Maarniks per helikopter gepresenteerde Norfolk Playground. Het volk moest toen nog juichen bij de landing als ware het een engelandvaarder die een geheime opdracht met succes had vervuld. Het tandengeknars van de aanwezige critici kwam toen al bijna boven het oorverdovend heli-geweld uit.

20120518-115116.jpg
Een hele krantenpagina met duidelijke bezwaren van bewoners, Haagse en Scheveningse wijken natuur- en milieuverenigingen en visserij

2 reacties

  1. Inspraak is een wettelijke verplichting maar er iets mee doen is vrijwillig. als mensen op een witte populist stemmen vinden ze het vreemd

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.