Categorieën
media

Geef het Koorenhuis toekomst!

Vanuit Portugal krijg ik de verontruste stem van een oud filmdocent en educatieadviseur van het Koorenhuis aan de telefoon die mij vertelt hoe belangrijk het is dat het Koorenhuis blijft bestaan voor de kunstzinnige ontwikkeling van schoolgaande kinderen. En dus zal voor de muziek, dans en cultuur het einde nabij zijn, helemaal als de commissie Hirsch Ballin zijn advies gehonoreerd krijgt. Dan zal de kunstzinnige vorming van de meesters en de juffen voor de klas moeten komen. Daarvan blijken de doorsnee bewoners van Den Haag en het college van Burgemeester en Wethouders niet doordrongen te zijn. Want nergens ziet hij signalen in de media die aangeven dat vandaag (24 mei 2012) de beslissing zal vallen en dat de adviezen niet zullen worden overgenomen. Vandaag staat er een paginagrote advertentie in het AD waarin 6000 personen hun steun aan het Koorenhuis betuigen. Op koorenhuismoetblijven.petities.nl kun jij dat ook doen.

Door @interniek

abnormaal digitaal, gadget man, chroniqueur, futurist, vindt toekomst leuker,
Since 1994 online maar sinds kort ook liever niet ...

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.