Gluren bij de buren … Parels in de wijk

Ook weleens een kijkje willen nemen achter die aparte gevel waar je dagelijks langsloopt maar waar je niet direct naar binnen durft? Wat zullen de mensen wel niet denken als zij je daar naar binnen zien gaan? Of je bent gewoon te gehaast om daar tijd aan te besteden en racet erlangs. Die smoes gaat in het weekend natuurlijk niet op. Dat moeten de organisatoren van de Parels van … Stations- en Rivierenbuurt ook hebben gedacht toen zij op zondag 3 juni 2012 maar liefst 34 initiatiefnemers bereid hebben gevonden hun huiskamer, werkplaats, atelier, studio, studentenhuis, meditatieruimte, danszaal, schuilplaats, poppentheater en ga zo maar door tot aan een videoproject Haagse Kunstgrepen in de Gebarenwinkel aan toe open te stellen!

Je begrijpt het al het is teveel om op te noemen en daarom kun je hier zelf alvast een kijkje nemen wat jij zondag van twaalf tot zes allemaal wilt gaan doen. Ik zou maar geen afspraken maken verder, want je gaat echt wat meemaken in de Parels van … de Stations- en Rivierenbuurt.

Programmaboekje in PDF

Meer informatie op www.boog.nl

20120602-130624.jpg

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.