Zandsculpturen VIOranje vernield

20120609-111139.jpg

Henk Lobel van de WSSA staat woensdag nog enthousiast te vertellen hoe stevig dit zand is en hoe goed het tegen regen kan. De zandkorrel is namelijk gehoekt waardoor de regen er alleen maar voor kan zorgen dat de ruimte die tussen de korreltjes zit wegspoelt en de structuur hechter wordt.

Maar dan moeten er natuurlijk geen dronken idioten uit Schiermonnikoog langskomen die blijkbaar de humor van René van der Gijp en Johan Derksen niet begrijpen. Wim Kan en Corry Vonk zien het allemaal gelaten aan vanaf hun standplaats op het Kurhausplein.

20120609-105635.jpg

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.