Groene Dag van de Architectuur, zaterdag (en zondag)

Zoals bij elke Dag Van De Architectuur, zijn ook zaterdag 23 juni 2012, interessante gebouwen opengesteld voor het publiek. Maar deze keer krijgt ook het groen en de permacultuur aandacht op verschillende locaties in de stad. Wat moet je nu volgen, waar moet je naartoe? Dat is deze keer erg makkelijk gemaakt op de website waar je door middel van een filter eerst je stad (uiteraard Den Haag) kunt filteren en vervolgens je eigen plan kan trekken door op de plusjes te klikken. Heb je geen slim mobieltje en wil je niet met een aggregaat op je bakfiets en je homecomputer gesignaleerd worden, dan kun je je eigen programma uitprinten (voor deze keer toegestaan) op papier.
20120621-113438.jpg

Ga dan vooral ook even langs bij dat braakliggende terreintje bij de Veldheren in de De Constant Rebecquestraat hoek Jozef Ledelstraat, vanaf nu genaamd de PermaDriehoek, dat door de recessie niet bebouwd gaat worden en zorg ervoor dat dit ook werkelijk voor permacultuur zal worden benut.

20120621-114026.jpg

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.