“Goennn, opa …”

Goennn, opa, goennn!“, roept Lucas (2) vanuit zijn super de luxe Walmart kinderzitje op de achterbank van onze gehuurde Dodge Van en ik bedenk mij meteen dat hij dit nooit in Den Haag had kunnen roepen, omdat hier in Florida en de rest van de USA de verkeerslichten zichtbaar na de kruising waar je op aanrijdt zijn opgehangen naast de wegaanduiding. Ik kom erop als ik enkele vragen beantwoord van Marco voor de wegblog A13.nu hoe het komt dat ik relaxter in Amerika autorijd.

Lees er meer over op de unieke weGblog.

20120720-004138.jpg
Ook al sta je vooraan dan zijn de verkeerslichten goed zichtbaar

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.