Don’t show this at home, Roel

Een heerlijk druilerig ochtendje op een zanderige locatie kan best wel eens wat leuks opleveren. Wat leuks? Zeg maar gerust wat geweldigs! Zo zie ik eindelijk hoe Hofstijl’s stadfotograaf Roel Wijnants zijn unieke beelden schiet. Laag op de grond, hoog en gevaarlijk in de lucht.

image

Dat doe ik hem echt niet na. Bovendien is hij zelf onderwerp van een unieke opname. Een advies voor hem: don’t show this at home! En dat allemaal om die unieke opnamehoek te verkrijgen van het ter plekke vervaardigde graffiti werk True Lies. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Maaarrrr het gaat natuurlijk om True Lies.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.