Napaku in het Heden …

Nog geen vijftig meter van deze beroemde TAG toont Heden een klein maar fijn overzicht van het werk van beeldend kunstenaar en graficus Napaku. Reden voor PZE om hier eens fijn aan te herinneren met deze fraai uitgevoerde Haagse Ooievaar en wereldberoemde Napaku tag in de wolken.

Je ziet ze steeds minder sinds docent en graffiti kunstenaar Napaku in 2004 het tijdelijke voor het eeuwige heeft verwisseld en de geplaatste tags op straatmeubilair en elektriciteitshuisjes dreigen te verdwijnen. Om niet te vergeten houdt Heden aan de Denneweg tot 7 oktober 2012 deze tentoonstelling.

20120902-000046.jpg

4 reacties

  1. Ik was gisteren bij de opening van de tentoonstelling van Piet vd Heuvel, beter bekend als Napaku. Te gekke expositie van deze te vroeg overleden lokale hero. Hopelijk besteedt het Haags Gemeentemuseum in de toekomst ook eens aandacht aan de bijzondere Napaku. Benno Tempel was in ieder geval onder de indruk. Ga kijken bij Heden.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.