Uitgetoeterd en voldaan

Wat een feest was het weer die Ooievaarsrun voor gehandicapte kinderen afgelopen zaterdag. Het mooie van de jaarlijkse toertocht door het Haagse naar Scheveningen is dat de vrachtwagenchauffeurs eindelijk onbeperkt aan hun scheepshoorn mogen trekken. En die kans laten zij niet voorbij gaan.

Want wie zegt mij dat het de blije kinderen zijn die aan de claxons mogen zitten? Sommige vrachtwagencabines zitten zo vol dat ik nauwelijks een gehandicapt kind kan ontdekken. Maar de met opzet gecreëerde file begeleid door gemotoriseerde politieagenten is ook dit jaar weer een feest. Alleen de onwetenden ergerden zich aan het getoeter dat soms zelfs het niveau van een cruiseschip had.

Het gaf mij weer eens de gelegenheid om al fietsend opnamen te maken. Ik denk er wel eens aan om een camera op een helm aan te schaffen. Maar dan bedenk ik mij meteen dat ik dan helemaal als een gestoorde over kom.

De tientallen vrachtwagens staan opgesteld langs de eerste binnenhaven nadat zij hun jeugdige vracht bij de Visafslag hebben afgeleverd.

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.