Haagse ooievaar op Gorcums café

20120916-171214.jpg

Gek hè? Nu ben ik geen voetbalfan en toch valt mij direct op dat er een ADO-vignet op een buitenhaags café is geplakt. En niet stiekem, maar vol op de ruit het groen-geile clubvignet met de Haagse ooievaar erop. Heb jij die al Frans? Niet het vignet natuurlijk maar op deze bijzondere locatie?

Dat het Café ’t Hoekje is gesloten is slechts van tijdelijke aard. Want wij liepen er op klaarlichte dag langs, geleid door een dolvrolijke gids die spannende verhalen vertelt van geestelijken die de strop krijgen. Daar maken ze in Gorinchem een feestje van. Het Gorcum’s Museum hangt net zo vrolijk geen slingers uit het raam maar stroppen!

Zou de naam van het café ’t Hoekje zijn afgeleid van ’t Hoekje … om?

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.