Boerderij Meyendel alweer in gevaar?

Van verschillende kanten krijgen wij te horen dat Pannenkoekenboerderij Meyendel opnieuw in de gevarenzône terecht is gekomen door bouwplannen van Dunea. Maar waren wij daar in 2006 al niet over uitgeprocedeerd? Lees hoe vanuit de Haagse politiek hier alweer vragen over gesteld worden. Want zeg nu zelf, kunnen wij wel zonder deze voor wandelaars zo romantische lounge locatie voor volwassenen en kinderen? Wat schreef ik er toen in 2006 ook alweer over? Zie de hagazinefiles uit die tijd.  

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.