070 krant terug?

Teun Wolzak houdt tijdens de Opûh Koffie een verhaal over een medium waar ik enthousiast voor kan worden: gedrukt op papier in een oplage van 250. Dat doet mij denken aan mijn eigen vroegere gestencilde (..) OUT. Dit keer is Occupy en asielzoekers de drijfveer; toen – in de sixties– de opkomst van de Beatles en de Stones.

Papieren media, zouden eigenlijk niet meer moeten mogen in deze tijd. En Occupy Den Haag was dat niet passé? Je zou zeggen van wel, maar Teun Wolzak probeert met de middelen die hem ter beschikking staan daar toch aandacht voor te vragen. En … dáár zijn wij toevallig ook heel erg voor … met een vleugje humor.

20121024-235355.jpg

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.