Vader zoon praat

“Pap, York Islanders goed hard zetten! Via mijn Nas. Ik ben naar de film.”

Als ik zo’n tip krijg, weet ik dat er een goed stukje muziek in het verschiet ligt. Dat kan ik dan van zijn server (thuis in Scheveningen) afspelen bij mij op de Laan van Meerdervoort. Hij deed mij al eens een stukje techniek cadeau Bluetooth van Belkin (een soort blauw oog) waarvan ik echt niet wist wat het kon, dat ik aan mijn versterker moest aansluiten. Hierdoor kan ik met mijn mobieltje of tablet mijn versterker draadloos aansturen.

20121124-164434.jpg

het blauwe Belkin oog weerkaatst …

Dus zit ik nu te luisteren naar muziek, die ik opzet op mijn iPad scherm waar ik met de DS-audio app een overzicht heb van de muziek van mijn zoon en die ik afspeel op mijn versterker in de woonkamer via dat blauwe oog. Zo had het gisteravond al moeten zijn, maar … geen signaal te bespeuren.
Zoon, de volgende ochtend inmiddels ontwaakt:
“Klopt Pap, gisteren de router gereset waardoor alle instellingen waren verdwenen. Nu moet alles het weer doen.”
en dat doet het ook zoon, en hoe!

4 reacties

  1. Gaat echt perfect en je blijft meteen op de hoogte van nieuwe nummers. En toch blijf ik het leuk vinden een cd en een dvd te krijgen, gewoon om het vast te kunnen hebben en het boekje te kunnen doornemen.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.