Te vroege Kerst?

20121130-010041.jpg

het kersthuisje wat aan de vroege kant

Eigenlijk was ik van plan om het te vroege Kersthuisje te boycotten, want: “Wat komt de Kerstman nu al doen? De kinderen zetten thuis nog hun schoen!”. Maar bij het zien van zoveel schilderachtige romantiek tussen Maison de Bonneterie en ’t Goude Hooft, valt het mij zwaar hier tegenin te gaan. Bovendien is de actie, bedacht door de uitbaters van het vernieuwde ’t Goude Hooft, een initiatief dat best mag worden toegejuicht.

Het schattige kersthuisje naast de verlichte kerstboom heeft een brievenbus waarin (uit eerbied voor Sinterklaas) niet eerder dan 6 december wensen (voor iemand die het verdient) mogen worden gedeponeerd die door de Kerstman misschien verwezenlijkt zullen worden. Reden voor deze goedgeefsheid is de dankbaarheid van de huidige uitbaters voor de medewerking van de stad Den Haag. Maar nu eerst aan Sinterklaas denken en wat daar niet allemaal voor moois op het programma staat.

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.