Anouk en Pim, gefeliciteerd!

Nou Anouk en Pim, het is omdat ik niet van troep op mijn stoep houd en ik het vodje opraap om in de vuilnisbak te gooien. Én … omdat ik zo nieuwsgierig het volledig doorweekte deels met plastic omgeven tekstje wil lezen. Want nu zie ik de uitnodiging aan de lezer een felicitatie te sturen aan het bruidspaar.

Wanneer jullie getrouwd zijn, verklapt de tekst niet. Wél dat het kaartje blijkbaar aan een ballon heeft gehangen en in Barendrecht met vele lotgenoten op jullie huwelijksdag het luchtruim heeft gekozen. Nou daar ligt het dan op de stoep van de langste laan van Europa (..) de laan van Meerdervoort in Den Haag. Vertrapt, verregend en moederziel alleen, losgerukt van haar oorspronkelijke vervoer. Ik leg hem op de verwarming te drogen om morgen met onze felicitaties richting bruidspaar Gijsbers te verzenden.
20130102-215449.jpg

de verweerde uitnodiging een felicitatie te sturen

Vroeger kon je nog schrijven: als je dit leest, is het bericht al onderweg naar jullie huisadres. Maar met het internet als snelste verbinding op aarde, ligt het kleinood als je dit leest nog steeds op de cv te drogen. En nu wil ik natuurlijk ook van jullie het een en ander weten: wanneer trouwden jullie? Hoeveel ballonnen gingen met deze uitnodiging de lucht in? Hoeveel reacties kregen jullie tot nu toe?

Is getekend: Niek, Den Haag 2 januari 2013.

3 reacties

 1. Beste Niek,

  Wij zien nu pas je blog over ons kaartje.
  Nog bedankt voor je felicitatie en je leuke blog!

  We zijn 8 juli 2011 getrouwd, er gingen 80 ballonnen de lucht in en we hebben 4 reacties gekregen. Erg leuk dat dit kaartje in Den Haag terecht kwam, mijn geboorte stad waar ik tot mijn 9e heb gewoond.

  Ik hoop dat je deze reactie nog ontvangt.

  Groetjes Pim en Anouk

  Like

  • Wat leuk Anouk en Pim, en wat lang geleden, haha. Het heeft mij altijd verbaasd dat het bericht niet aankwam. En leuk dat nu de aantallen bekend zijn. Ik was toch benieuwd wat zo’n actie nu uithaalt. Wat was de verst verwijderde reactie vanaf jullie woonhuis? En wat was de reden van deze laatste (?) reactie? Groetjes van een nog steeds benieuwde Niek.

   Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.