Bestaat Hagazine in druk in het buitenland?

20130113-013509.jpg

De naam Hagazine heb ik bedacht vanuit het begrip ‘magazine over Den Haag; dus magazine met een H’. En dan ben je best wel benieuwd of de naam nog ergens anders bestaat. Zo kom ik in een Amerikaans/Engels Urban Dictionary, een soort volkstaal woordenboekje, een verklaring tegen bedacht door een inzender die ik wel erg grappig vind

20130113-014115.jpg
En als je op de betreffende site bent beland, kun je er van allerlei relatieartikelen laten samenstellen. Daar kun je uiteraard ook je eigen verklaring van het woord laten opnemen en laten vervaardigen. Ook is er een optie om de naam in geluid om te laten zetten alsof er over Hagazine verhalen te vertellen zouden zijn bij een knappend haardvuurtje …

20130113-023556.jpg

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.