Nieuwjaarsborrel: de bereiding haperde!

De sfeer tijdens de Nieuwjaarsborrel in Bink 36 zit er goed in. Zelfs zo goed dat de directeur Stroom, Arno van Roosmalen niet of nauwelijks boven die gezelligheid uit kan komen.
De uiterste hoek van de feestlocatie is dan ook zo ver gelegen dat bij de bar al niet meer is vast te stellen wat er rond het spreekgestoelte plaats heeft. Ook de dringende oproep van mr. Stroom:“EVEN STIL” te zijn, sorteert geen enkel effect.
20130117-114446.jpg

het nieuwe DH/// in handen van De Jong

Het is ook niet niks nadat je met gevaar voor eigen leven door de vers gevallen sneeuw heelhuids op Bink 36 bent aangekomen, net als je met iemand in gesprek bent geraakt plots weer stil moet zijn om naar een officieel verhaal te luisteren. Er zou niets aan de hand zijn geweest als de zaalluidsprekers wat krachtiger waren ingesteld. Pump up the volume! zal ik maar zeggen. Nu leken alleen de voorste geluidsdragers op juiste sterkte te staan. En daar hielp zelfs geen moedertje Marjolein de Jong aan met haar Haagse Markt harde stem.
20130120-224045.jpg

Mode van Bao Yao Fei, gefixeerd

Mode van Bao Yao Fei, DJ Ben Shamier, het nieuwe kunsttijdschrift DH///, 1 gratis barmuntje (één!) en veel kunstorganisaties t.w. 1646, Stroom, GEM museum voor actuele kunst, Heden, GEMAK, De Besturing, Haagse Kunstkring, Nest en KABK, kan dat samen in één Nieuwjaarsborrel? De praktijk wees het uit!

De ingrediënten van de Nieuwjaarsborrel 2013 waren goed, maar de bereiding haperde.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.