Met vlag en wimpel op de Laan van Meerdervoort

Eenzaam wappert de vlag en wimpel bij een ondergaande zon voor de 75-jarige Koningin Beatrix op de Laan van Meerdervoort. Het stormde vandaag behoorlijk maar een beetje vlag en stok kunnen daar tegen; helemaal wanneer er een oranje wimpel aan hangt. Meer vlaggen heb ik vandaag niet gezien, niet op de tram, niet aan de overkant waar normaal wel gevlagd wordt en niet op de voorpagina van het AD. Zou onze vorstin nu al niet belangrijk genoeg meer worden gevonden? Of is men te druk met al het nieuws over haar troonsafstand te vergaren?

20130131-232111.jpg

eenzame vlag en wimpel voor jarige Koningin Beatrix

Zie ook Haagspraak voor een recent portret.

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.