Gesnapt

20130324-122035.jpg

gesnapt!

“Willen jullie daarmee ophouden? Dat is gevaarlijk!” De twee opgeschoten knullen doen alsof zij van plan zijn met vuurtje stoken op te houden. Maar zodra buurvrouw Carin op de fiets weg is, gaan zij er gewoon mee door. Het is gevaarlijk om op een container vuur te maken. Je weet nooit wat erin zit. En voordat je het weet, loopt de boel uit de hand.
Buurman Gerard volgt en roept op wat straffere toon: “Kappen nou!” Maar de jongens herhalen hun act en doen alsof zij ermee ophouden. Totdat Gerard zijn mobieltje trekt en er een foto van maakt. Dat heeft effect! De gastjes beginnen meteen te protesteren van: “Dat mag niet, je schendt onze privacy …”. Maar Gerard laat zich niet uit het veld slaan en roept, wijzend naar waar hij woont: “Laat je ouders maar langskomen, ik woon daar aan de overkant.”

En toch heeft Gerard nog wroeging om het plaatje aan Hagazine te geven. “Waren wij op die leeftijd ook niet bezig met vuurtje stoken?” Dus vraag ik of ik de opname mag zien en mail het aan mijzelf. “Ik plaats wel een balkje over hun ogen, zodat ze niet herkend worden …”

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.