Hagaz!ne in the picture

Of ik aan een onderzoek naar lokale online nieuwssites mee wil doen, vraagt Sanne Esser, studente aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Zij heeft wat vragen over Hagaz!ne.

Lijkt mij altijd leuk en dat mail ik haar ook. En waar zou dat dan beter kunnen plaats hebben dan aan het einde van de woensdagochtendkoffie in espressobar 7o’clock in de Wagenstraat?

het kennismaken is eigenlijk net zo leuk als het interview

Onderzoekers aan de School voor Journalistiek hebben een keuze gemaakt uit lokale online nieuwssites in Nederland en hebben bepaald welke bezocht moeten gaan worden om te coderen (gegevens natrekken en op video vastleggen). Tim Hagt en Sanne Esser hebben de sites bezocht en zijn nu op zoek naar het verhaal erachter. Waarom begon Hagaz!ne.nl als online nieuwssite? Afijn, laat Tim het zelf maar vertellen. Hij is nu aan de beurt om het vraaggesprek te houden terwijl Sanne de camera bedient.

Een kwartier tijd op band moet straks in een filmpje van drie minuten worden teruggebracht. De verzamelde reportages zullen pas in september op een website worden geplaatst. En ook deze website moet nog gebouwd worden.

nog even wat plakshots maken

Na afloop rustig een broodje eten, loopt even iets anders …
Zie Haagspraak

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.