Suezkade even niet Zo Moooi

Het is nog maar anderhalf jaar geleden dat toenmalig wethouder Sander Dekker (thans secretaris Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) de Gulden Klinker feestelijk kwam inklinken op de Suezkade. Maar alles wat mooi lijkt boven de grond zo fraai betiteld met Suezkade Moooi wil nog niet zeggen dat het onder de grond ook helemaal voor elkaar is. Zo blijkt de complete elektriciteitsvoorziening naar de vele panden van historische waarde en de afwatering aan de zijde van de kade mag ook best een boost hebben. Gevolg: over de volle lengte van de Suezkade is de middenweg deels en het fraaie trottoir met de zwarte antieke tegels geheel opgebroken en staan er bouwhekken, zover het oog reikt.

20130424-005716.jpg

Suezkade: wie ‘Moooi’ wil blijven, moet ‘Piiijjjn’ lijden

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.