‘Lekkâh’, in de Reinkenstraat?

Alweer in de gezellige winkelstraat de Reinkenstraat loop ik afgelopen zaterdag een etalage voorbij waar niets op te zien is maar waar al wel iemand aan de toonbank zit koffie te drinken. Nieuwsgierig als ik ben wandel ik die zaak binnen. Nou ja eigenlijk sta ik vertwijfeld in de deuropening en word ik binnen gevraagd. “U mag wel binnenkomen hoor”, zegt de jonge vrouw achter de kassa en de dame aan de bar vult aan: “We bijten niet”.

En precies zoals onze kleinzoon Lucas mij tegenwoordig steeds vraagt, antwoord ik: “Wat is dit eigenlijk?” Het is een lunchroom vertelt Zoraja die er meteen aan toevoegt geen gewone lunchroom, maar een met een gezellige kinderhoek achterin.

20130707-233247.jpg

een gezellige kinderhoek achterin …

Ze zijn nog niet open maar dat had ik al gezien met het verfbakje nog op de toonbank met de roller er nog in. Maandag gaan ze open en de naam? ‘Lekkâh’, op z’n Haags. Dus binnenkort Lunchroom Lekkâh in de Reinkenstraat. Het filmpje geeft al een indruk en de reclame voor de zaak is in de maak.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.