Graduations 2013 KABK verkend

Als ik mijn ATB parkeer tussen twee klassieke damesfietsen, merk ik dat ik niet de enige ben die een beeld wil hebben van de jongste resultaten van afgestudeerde beeldend kunstenaars in 2013. De vorige keer raakte ik in gesprek met een meubelontwerper en ik koppelde daar een filmpje aan. Ik hoop vandaag ook een spontaan beeld te kunnen vastleggen tijdens mijn wandeling door deze tempel van zich ontwikkelende schone kunsten.

Ik heb het geluk dat Michiel van der Zwan, de bedenker van ‘Shadows of The Mind‘ waar ik doorheen loop, mij aanbiedt naar een compleet ander deel van het verwarrende gebouwencomplex te begeleiden. Nooit geweten dat het Bleijenburg waar ooit de directie van het ministerie van Defensie zetelde zich heeft overgegeven aan de meer vredelievende aspecten van de wereld der schone kunsten. Werkelijk een verademende wandeling langs een artificiële draaikolk met wonderlijke lichteffecten, de ‘verpapiering‘ van ons leven vier etages hoog exploderend in een trapgat en goed voor een 500 euro thesis award, opgravingen van kleine interessante aardewerken met ter plekke uitleg van de opgraver, de enorme zaal met maquettes van binnenhuis en interieurontwerpen en het onverwachte spelelement waarvoor minimaal twee personen nodig zijn. Het gaat niet om het spel wat ik denk te ontdekken, maar om de interactie tussen spelers, vertelt Malyssa ten Hove.

20130715-121602.jpg

het ei van Malyssa …

Maar je kunt ook het door haar samengestelde boekje met attributen mee krijgen, creatief verpakt in een keramieken ei.

20130714-210931.jpg

stadsbeleid in beeld door glazen nieuwbouw KABK

De glazen nieuwbouw op de bovenste verdieping geeft een kleurrijk beeld op de bebouwde omgeving.
Info Graduationshow KABK 2013
Zie ook Trendbeheer

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.