RadioWest na het SpuiKrankjorum-debacle … over 4-Daagse?!?

Daags na de laatste raadsvergadering voor de zomervakantie met het ‘spannende’ debat over het gemeentekrediet van € 181miljoen, voor een plan dat 80% van de inwoners van Den Haag niet wenst, heeft Studio Haagse Bluf het over: Massagesalons, Beach Socker en Vierdaagse!?!

Terwijl de kritische Hagenaar en Hagenees klaar zit voor een paar pittige vraaggesprekken met burgemeester Jozias van Aartse en wethouders Maarniks Norder en Marjolein de Jong, of over het opstappen van de directeur van het Nederlands Danstheater, gaat het plots over de jarenlange illegale massagesalons en de Nijmeegse Vierdaagse!?! Eindigt de laatste etappe soms in Den Haag?
Wat doet RadioWest met Studio Haagse Bluf, ‘DenHaagFM’ 100% Haags in Nijmegen? Of radioWest Tour de France?!? Nog verder van huis!

20130719-135128.jpg

wat doet deze afzetting rond deze mui tussen de badgasten?

Terwijl wij in Den Haag met vragen zitten over de HTM? Lijn 11 door de Zoutmanstraat? Nieuwe actie van de HTM? De HTM komt naar u toe deze zomer? Waar is de bewaakte fietsenstalling met het bewakershok bij de Eneco windmolen aan het Zuiderstrand gebleven? Ervoor in de plaats ligt een gigantische berg zand. Wat betekent de afzetting op het Zuiderstrand rond de mui midden tussen de badgasten? Waar is de waterpomp van Dunea aan het einde van de Houtrustweg?

Nee ‘100% Haags’ staat in Nijmegen op de ‘Via Gladdiola’ te vertellen dat het warm is!

2 reacties

 1. Gelukkig kan dit besluit in het komend voorjaar nog worden gecorrigeerd bij de nieuwe raadsverkiezingen.
  Dat word prijsschieten op Norder en consorten , hopelijk is de haagse bevolking tegen die tijd écht wakker..

  Like

 2. Als je als Spui70 verlengstuk fungeert en er van uitgaat dat je als rampenzender naar de pijpen van die criminele organisatie moet dansen, wat dit college uiteindelijk blijkt te zijn, dan waag je het toch niet om ook maar één kritische vraag te stellen over het feit dat die 250.000 Haagse huishoudens ieder (om te beginnen) 750 euro op moeten hoesten voor dat college-speeltje?

  Hier Norder ten voeten uit.

  http://denhaagtekijk.wordpress.com/2013/07/18/maarniks/

  En dat crapuul, dat Haagse plebs, zal het nog berouwen om tegen die collegeplannen in te gaan.

  Na een spoedoverleg heeft het Haagse gemeentebestuur donderdagavond het vertrouwen in de Haagse bevolking opgezegd.
  ‘Paerlen voor de zwijnen’, zo verwoordt een woordvoerder van het college de situatie.
  ‘Na het zwemtunnel-en VCP debacle en nu uit onderzoek na onderzoek blijkt dat de bevolking niet achter besluiten van de gemeente staat, begint bij het college duidelijk te worden dat onze kiezers niet in staat zijn een correcte mening te vormen.
  Eerlijk gezegd valt met een dergelijke bevolking niet te werken en wij hopen dat de bevolking op korte termijn in staat is haar mening te herzien’.

  De burgemeester en diverse raadsleden hebben al aangegeven zich aan de zijde van het college te scharen.
  ‘Volksvertegenwoordiging werkt alleen als vertegenwoordiger en vertegenwoordigde binnen een breed scala aan standpunten overeenstemming hebben en dat is bij deze bevolking niet het geval.
  Het volk heeft geen flauw benul van wat er onder politici leeft, aldus een verbolgen Henk Kool, die dreigt de handdoek in de ring te gooien.
  De gehele coalitie, bestaande uit de fracties van PvdA , CDA, D66, en VVD, zal vrijdagmiddag een motie van wantrouwen tegen de Haagse bevolking indienen.
  Als deze motie een meerderheid haalt en de bevolking haar mening niet herziet zullen ‘drastische maatregelen’ genomen worden, zo voorspellen bronnen rond het college.

  Ach, Henk.

  En ook nog maar even ons pretsigaret icoon Marieke Bolle

  Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.