Zonnepanelen volgens gemeente te hoog …

Je gelooft het of niet, maar Julia van de woonboot met de zonnepanelen aan de Conradkade vertelt dat deze panelen eigenlijk verboden zijn omdat daarmee de toegestane hoogte van de boot overschreden wordt !?!

20130801-105100.jpg

zonnepanelen moeten worden verwijderd vanwege de hoogte van de woonboot …

Bij het aanreiken van het nieuwste exemplaar van Ons Den Haag met nieuws van de Vrienden van Den Haag is Julia blij verrast aandacht te krijgen in Stadsflitsen. Als schrijver van de rubriek vind ik het namelijk leuk waar mogelijk een persoon een present-exemplaar aan te reiken en wellicht zo een nieuw lid aan te brengen.

In het stukje moedig ik ook andere eigenaren aan – niet wetende van het hoogtevoorschrift – haar voorbeeld te volgen. Zij vertelt dat de opbrengst aan energie spectaculair is. Julia denkt aan het eind van het jaar zelfs geld terug te gaan krijgen.

Maar wat doet de gemeente nu weer moeilijk over de hoogte van de woonboot? Wanneer gaat Den Haag nu eens met haar bewoners meedenken in plaats van tegenwerken? Moeten woonboten zonnepanelen soms onderbinden?

4 gedachten over “Zonnepanelen volgens gemeente te hoog …

 1. Fietste toevallig over de Troelstrakade zag daar masten op het dak van een woonboot die minsten 5mtr boven het dak uitstaken verder zag ik een woonboot met een grote duiventil. durft de ambtenaar niet aan te bellen vanwege de eventuele reacties of ligt dat buiten zijn dagelijkse fietsroute.. Een woonwagen hoe hoog mag die zijn?? Er zijn complete eengezinswoningen over de vier wielen heel gebouwd.

  Like

 2. Wat een gezever zeg Wat schrijft de gemeente
  ————————————————————————————-
  De gemeente Den Haag wil in 2040 klimaatneutraal zijn. Zij vindt daarom duurzaamheid een belangrijk onderwerp bij het ontwikkelen van haar plannen
  Op 6 juli 2009 is de Kadernota ‘Op weg naar een Duurzaam Den Haag’ in het college vastgesteld. De kadernota en zijn 17 uitvoeringsplannen moeten ervoor zorgen dat Den Haag een duurzame stad wordt.

  http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Op-weg-naar-een-duurzaam-Den-Haag.htm

  Like

 3. Haagse gemeenteambtenaren houden zich uitsluitend bezig met het sarren van burgers.
  Dat hebben ze inmiddels tot een cultus verheven.
  Je zou ze de status van Damhert moeten geven.

  Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.