Lastige kruimeldief … eh, kruimelduif?

Als de tuindeuren openstaan lopen er weleens ongenode gasten naar binnen. De laatste tijd een houtduif die het maar niet afleert. Loopt rustig de kamer door de keuken in om te zien of daar nog wat te pikken valt. Poes vindt het maar wat interessant, maar wat moet zij ermee? Besluipen is tot daar aan toe, maar als de duif omkeert, wat dan? Terugtrekken maar …

onverbeterlijke houtduif leert het maar niet af …

Precies zoals buurman John zegt: er is wat mis met die duif. En dat denk ik ook, er is iets goed mis met die Duif. En als kruimeldief spoort zij ook al niet want vanmiddag kwam ik duivenpoep tegen op de vloer … Dat schiet zo niet op.

4 reacties

 1. Hoe is het mogelijk,zo op z’n gemakje struind hij je huis door normaal
  zijn ze erg bang,maar misschien wist hij wel dat je broer duivenmelker
  geweest is.
  Groeten Fons.

  Like

 2. Niek, ik heb hetzelfde meegemaakt. Vanaf mijn balcon, lopend langs mijn slapende kat liep de duif tot aan mijn slaapkamer. Heel rustig weer terug gepraat naar buiten. Prachtig. Geef mij maar dieren. Het grootste roofdier is de mens.
  Groetjes van mij aan je zus en broertjes.
  Isabel

  Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.