Spooky toestanden in Bosjes van Poot …

Wie vanavond nog de hond uit gaat laten in de Bosjes van Poot moet niet raar opkijken nu al Zwarte Piet te ontmoeten. Schrik niet want dit clubje ongeregeld van de HALO organiseert een spooktocht met deze nogal opvallende deelnemers.

20130828-235228.jpg

Snel kon ik een groepsfoto maken op de Laan van Poot toen deze markante figuren gewapend met stokken en andere attributen de witte bestelbus uit kwamen voordat zij het bos in verdwenen … Hal(l)oween is in aantocht …

Helaas is de opname onscherp waardoor de fraai opgemaakte personages niet geheel tot hun recht kwamen. Maar neem van mij aan dat het een bloederige aanblik gaf met Frankensteinachtige personages goed voor een Haagse horror.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.