Dalai Lama of niet?

Op de terugweg naar Nederland landden wij zaterdagmiddag 12 oktober 2013 op het vliegveld Saveltem bij Brussel. In de ontvangsthal bij aankomst zag ik een groep oosterse personen in Tibetaans oranje die duidelijk iemand verwachtte. Even later werd duidelijk dat het de Daila Lama was … Althans dat vermoedde ik. Voordat ik de beelden plaats, wil ik normaal gesproken wel weten of de persoon die ik zeg dat het is, het ook werkelijk is.

Na veel rondvragen en showen van de beelden op de iPad ben ik er nog niet achter. Dus plaats ik het maar met deze onzekerheid. Ik denk dat hij de huidige Daila Lama is. Misschien dat iemand dat kan weerleggen …

2 reacties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.