Scheveningen live toont spectaculaire beelden

Wij vergeten weleens het bestaan van webcams als je zelf net zo makkelijk naar de werkelijkheid toe kan fietsen. Maar bij storm is het vooral voor ouderen best fraai om het geweld vanuit de luie stoel te bekijken.

20131028-101940.jpg

spectaculaire beelden op webcams Scheveningen-live en meer

Kopje koffie erbij en genieten maar! Juist deze dagen dat windkracht 10 normaal is, geven de webcams van Scheveningen-live spectaculaire beelden te zien. Ook de Pier webcam geeft een fraai beeld van de vernieuwde boulevard waar het nu onstuimig wandelen is tussen alle zandverstuivingen door.

20131028-105403.jpg

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.