13 Turkse Pizza’s en een 2 meter diep gat

Komt een man bij de Turkse pizzabakker 13 pizza’s bestellen met een HABO werkvest aan. Vertelt die eventjes het spectaculaire verhaal dat hij een deuk in het asfalt van de Regentesselaan wilde repareren. Valt het uitgezaagde stuk asfalt maar liefst twee meter naar beneden!!! Helemaal niets dan een enorm gat van minimaal twee meter diep ligt eronder. En dat weer precies op vrijdagmiddag vertelt hij niet zonder humor. Daar moet een plaatje van te schieten zijn bedenk ik als ik met mijn Turkse Pizza huiswaarts rijd.

20131116-030446.jpg

belangstellend kijken de HABO werkers de diepte in waar zojuist een collega afdaalde

Inderdaad is de Regentesselaan richting Loosduinsekade afgesloten en er is wat extra werklicht te zien op de middenweg. Maar de plek met de dertien hongerige magen van de Haagse Bouwonderneming is natuurlijk hotspot voor mij.

Er zijn inmiddels diepwanden in het gat geplaatst en er daalt ook al een voorman naar beneden om de situatie van dichtbij te bekijken. Het duurt niet lang of er zal gegeten worden naar mijn mening, dus ik meld als voorbode maar even dat het Turkse Pizza wordt vanavond.

20131116-030414.jpg

typisch een werkje voor de vrijdagmiddag; dat wordt een latertje met Turkse Pizza!

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.