Barberella is back in town …

Soms kan ik echt blij worden van een onderwerp. Zoals BarberElla de Kapper op de Beeklaan 347. Je loopt er zo voorbij maar uit je ooghoeken zie je dat je wat hebt gemist. En dat klopt. Dus ik terug en naar binnen …

Alles is er wit en zwart met fraaie schilderingen ook in wit-zwart op de muren die doen herinneren aan de film Barbarella met Jane Fonda. Zelfs eigenares Kim is design in zwart en wit en het sfeertje is er meer dan vrolijk.

20131124-174203.jpg

alles is wit en zwart in Barberella en fraai vormgegeven …

Op de winkeldeur zie ik de sticker met het opschrift “Crew” dus hier moet wel iets filmachtigs aan de hand zijn. En zo kom ik ook binnen …

9 reacties

 1. n.a.v. Kimkapsalon moet ik terug denken aan het kapperskaartjegeld dat ons broertje Fon meekreeg om een kapperskaart te kopen[dat bestond toen nog!] en ongeknipt maar met een schattig konijntje terug kwam hahaHerinner jij je het nog?.Leuk trouwens weer jouw verhaaltje!!

  Like

  • Dat kan ik mij nog heel goed herinneren Hennie. Ook de Poelier op de hoek van de Van Bylandtstraat en de Weimarstraat, waar hij ook mijn knipbeurten inwisselde voor Vlaamse Reus. De tienknippenkaart van kapper Hector in de Weimarstraat naast drogisterij Neomagus.

   Like

 2. De decoratie op de muur is vast door het bedrijf gedaan die ook in de Spuistraat bij de schoenenwinkel een mooie wandschildering heeft gemaakt. zie
  Het Wilde Westen
  En Marco is wel eens door Kim geknipt dat was te zien op zijn stream

  Like

 3. Hee Niek, Wat leuk dat je een Hagazine geweid heb aan Kim, al jaren mijn kapster. Ze werkte bij De Kapper in de Zeestraat, ooit de zaak van Dolf Brouwers aka Sjef van Oekel. Perfecte kapster, slechts n nadeel: gek op Elvis P.

  Groet Jan

  Like

  • Hoi Kim, jij bent zelf het design middelpunt van Barberella dat de moeite waard is spontaan vast te leggen. Ik hoorde van Jan dat jij nog bij Sjef van Oekel hebt gekapt! Dan ben jij dus nog meer wereldberoemd dan ik al dacht. Dank daarvoor. Plaats gerust alles op jullie eigen site want die ziet er nog wel leeg en pips uit op de heading na. Suc6 met deze artistieke kapsalon!

   – The future? … join me! @interniek 🚲 hagazine.nl

   Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.