Google Maps in gebouwen

Het lijkt een utopie dat je straks in het IJspaleis je mobieltje kunt raadplegen om te zien waar je een geboorte kunt aangeven. Maar als de verantwoordelijken voor de faciliteiten binnen het stadhuis en de departementen slim zijn, kijken zij eerst even wat de nieuwe mogelijkheden zijn voordat zij zelf weer aan het ontwikkelen slaan.

Nu grote gebouwen als luchthavens en kantoortorens steeds complexer worden, ziet Google Maps een nieuwe mogelijkheid zijn plattegronden en wegwijzers ook bínnen gebouwen aan te bieden. Lees en zie de mogelijkheden van een steeds verder gaande ontwikkeling ten dienste van … ja van wie vooral?

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.