Strandbeesten op drift?

Bijzonder om op een plek in de stad een strandbeest te spotten. En wel op het parkeerterrein van de Electricitietsfabriek aan de De Constant Rebecquestraat tegen de wand van de voormalige Trubinehal. Ze zullen toch niet op drift zijn geraakt? Ja, over een hek zeker!?!

20140202-021654.jpg

strandbeest op drift?

Nee hoor. Theo Jansen bedenker en schepper van het plastic leven heeft tot medio mei een expositie in de huidige Kunsthal van de Electriciteitsfabriek. En afgelopen woensdag zag ik er al een tweede exemplaar bij staan. Nog even en bijna alle creaties zullen kunnen worden bewonderd in de klimaatonafhankelijke ruimte.
Zie voor data de officiële website van de Strandbeesten

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.