Depot Gevonden Voorwerpen …

Mijn hart slaat over als ik tussen mijn mailtjes een bericht zie met de kop ‘Depot Gevonden Voorwerpen’. Het bericht begint al met de tekst: ‘Betreft registratienummer op de site http://www.verlorenofgevonden.nl … Meteen schiet het in mijn gedachten dat dit weleens mijn gestolen of verloren camera betreft.

En dat blijkt ook zo te zijn maar niet dat deze gevonden is!?! Het is louter een bericht dat de aangifte die ik gedaan heb nu een jaar geleden is en dat men nog niets aangeboden heeft gekregen dat op mijn camera lijkt. Daarom (?!?) besluit men, letterlijk: ‘Om deze reden komt de registratie van het verloren voorwerp te vervallen.’ !?! Precies zoals ik destijds al vermoedde: degene die mijn camera heeft ‘gevonden’ mag deze nu houden volgens de gevondenvoorwerpenregeling.

20140227-222225.jpg

deze camera gaat het om, weet je nog?

‘Wilt U dat de melding behouden blijft kunt U de melding opnieuw maken.’ Dus wat er nu staat kan niet verlengd worden, maar zal ik opnieuw moeten invullen. Het systeem kent dus blijkbaar een beperkte data base! En om de een of andere reden mag ik voor informatie mailen naar info@fietsdepothaaglanden.nl. Daar krijg ik terug gemaild dat ik toch echt de informatie zelf opnieuw moet invullen. Het begrip verlengen, kent men daar niet. Ik krijg hiermee het gevoel dat men er maar vanaf wil zijn. Fijn geregeld hoor.

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.