Wonderlijke combinatie wordt zestig

Je hebt van die figuren in je omgeving waar je te allen tijde een beroep op kunt doen als je ergens digitaal of (trek)harmonisch gezien muzikaal mee zit. Zo’n markant figuur is Eduard Bekker. En als je lay-out als domeinnaam wist vast te leggen dan beteken je wat in deze digitale wereld.

Eduard werd onlangs zestig jaar en vierde dat in de nostalgische omgeving van Het Drieluik, een historisch bewaard gebleven hoeve achter moderne gevels van de Kepplerstraat. Al maanden ervoor kregen genodigden het verzoek toch maar zo snel mogelijk te reageren of op hun aanwezigheid kon worden gerekend zodat de gereserveerde datum 22 maart 2014 kon worden vastgezet. Tja en als Manuela dan ook nog een spannende verrassing van ons voor Eduard in petto heeft en daar graag op haar bankrekening het bewijs van wil zien, zorg je wel bij de feestelijke onthulling aanwezig te zijn. En zo gebeurde het dat feestvarken Eduard in aanwezigheid van familie, bloggers, journalisten, ambtenaren en muzikanten een alternatief springzeil of wel paraglide om de schouders krijgt gebonden met de opdracht daarmee van een stoel te springen. Quirina maakte een gevoelig levenslied voor Eduard en als verrassing komt uit Toscane zijn muzikale vriend en violist over waarmee Eduard ook zelf de trekzak nog hanteert. Nu nog afwachten of hij de werkelijke tandem paraglidesprong ook met zoveel gemak zal nemen …

2 reacties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.