Waar rook is … zul je mij niet zien

Er is nogal een flinke brand uitgebroken op een schip in de haven waarbij giftige dampen zijn vrijgekomen. Ik rook al zoiets vanochtend in de voorgang. De kinderen in de Galvanischool mogen niet buitenspelen kreeg ik net te horen van lida. Om een indruk te krijgen zie daarvoor bijgaande beelden van Regio15.  Maar ook Haagspraak zat niet stil, getuige de opnamen van Oenkenstein. Later vernam ik op het journaal dat er géén giftige dampen zijn vrijgekomen. Maar als je het mij vraagt rook het later op de maandagmiddag beslist als brand met een doordringend luchtje. Voor mij deed dat in ieder geval de deuren dicht! 

 

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.